3 Alasan Untuk Menolak Seks Yang Perlu Dihindari

3 Alasan Untuk Menolak Seks Yang Perlu DihindariDalam kehidupan rumah tangga, hubungan intim ataupun hubungan seks sangat penting. Ianya bagi menjamin kualiti sesebuah keluarga. Disamping itu, hubungan seks bersama pasangan juga mampu membantu meningkatkan kesihatan dan juga kebahagiaan. Jangan pernah untuk memberi alasan andai pasangan minta untuk melakukan hubungan seks.

Telalu Penat

Baik suami mahupun isteri, mereka pasti melakukan kerja seharian. Suami sibuk bekerja di siang hari manakalah isteri pula sibuk menguruskan rumah tangga. Cari waktu untuk berehat agar punyai tenaga bagi melakukan hubungan intim.

Tidak Cantik

Andai sudah menjadi isteri, tiada yang lebih indah selain diri anda sendiri. Dimata suami hanya kamulah paling cantik. Jangan berfikir anda comot sebab melakukan kerja rumah, ianya menjadi alasan untuk menolak seks dari suami.

Tidak Mempunyai Masa

Ini merupakan alasan paling bodoh sekali. Andai penat diwaktu malam, luangkan sedikit sewaktu anda bangun dari tidur. Bukan itu sahaja, hubungan intim juga boleh dilakukan ketika mandi bersama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.