4 Tanda Si Dia Good Kisser

4 Tanda Si Dia Good KisserAda yang beranggapan bahawa lelaki yang mempunyai bibir bawah tebal adalah good kisser. Tapi adakah benar? Ciuman ada satu seni dimana setiap insan mempunyai gaya yang tersendiri. Bentuk bibir tidak mempengaruhi samada seseorang itu merupakan good kisser ataupun tidak. Ada perkara yang lebih penting bagi menunjukan seseorang adalah pencium yang terbaik. Ciri-ciri seorang yang good kisser adalah seperti berikut.

Great Timing

Good kisser pandai mengawal nafsu untuk memberikan ciuman. Mereka lebih kerap mengambil masa agar perasaan cinta itu sampai kepada pasangan. Mereka akan menatap wajah anda dan mendekati anda secara perlahan. Tanpa sedar wajah anda dan si dia berada begitu rapat hingga akhirnya bibir bertemu bibir.

Rentak Yang Sama

Andai bibir telah bertemu bibir, anda dan si dia akan menemukan satu rentak yang sesuai untuk bercium. Tidak akan diantara kamu yang mendominasi dan terbawa nafsu, masing-masing sama sahaja. Bahkan akan timbul perasaan ingin lagin.

Tidak Sakit

Bercium dengan rasa kasih sayang dan cinta tidak akan membuatkan anda rasa sakit. Tiada langsung gigitan mahupun kucupan yang terlalu kuat. Rasanya cukup lembut dan seolah-olah anda sedang makan ais krim yang manis lagi nyaman.

Selalu Wangi

Good Kisser pandai menjaga nafas dan sentiasa membuatkan pasangan rasa nyaman ketika bercium. Mereka akan menjaga kebersihan mulut sebelum melakukan ciuman. Bukan itu sahaja, good kisser sering memperhatikan pasangan samada selesa ketika mereka rapat dengan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.