5 Mitos Tentang Seks Yang Salah

5 Mitos Tentang Seks Yang SalahSeks merupakan perkara yang biasa dilakukan dalam hubungan suami isteri. Jika berbicara tentang seks, tidak cukup dengan hanya secawan kopi. Tahukan anda bahawa ada sesetengah orang yang percaya akan mitos seks. Berikut adalah mitos tentang seks yang salah.

Melompat Selepas Hubungan Seks Mampu Elak Hamil

Sama ada anda melompat, berlari dan macam-macam lagi, kalau sperm sudah masuk dan bertemu dengan telur wanita, wanita tersebut boleh hamil. Jangan ingat ketika anda lompat boleh mengeluarkan air mani itu kembali, tidak sama sekali.

Hamil Jika Klimaks Sahaja

Oh tidak! klimaks atau tidak seseorang wanita itu, tetap boleh mengandung andai air mani berjaya sampai untuk pensenyawaan. Siap sedia sahaja.

Mainan Seks Mengurangkan Ghairah Seks

Siapa cakap mainan seks mengurangkan ghairah ketika hubungan seks dilakukan? Sebaliknya ianya menambah lagi ghairah seks. Jangan terkejut kalau nafsu pasangan anda tiba-tiba seperti haiwan ketika hubungan seks dilakukan.

Wanita Lebih Senang Terangsang Berbanding Lelaki

Untuk membuatkan seseorang itu terangsang, ianya terpulang bagaimana proses hubungan seks itu dilakukan. Kalau anda pandai bermain dikawasan hot spot pasangan anda, pasti pasangan anda akan terangsang terlebih dahulu.

Baca juga ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.