5 Perkara Menarik Tentang Penis

5 Perkara Menarik Tentang PenisPenis adalah alat sulit seorang lelaki sejati. Lelaki yang tidak sejati tidak memerlukan penis sebab mereka ingin buat pembedahan untuk membuang penis. Ramai isteri diluar sana apabila bercerita tentang kesihatan penis suami anda, mereka tutup mata dan pekakkan telinga. Itu merupakan perkara yang tidak sepatutnya. Sebaliknya, anda perlu tahu apa yang bagus dan apa yang tidak bagus untuk alat sulit suami anda.

Penis Lelaki Boleh Putus

Jangan mati terkejut andai ketika anda sedang bersetubuh, alat sulit suami anda tiba-tiba putus. Ini disebabkan geseran yang terlalu laju dan memaksa atau proses onani yang berlebihan dan menyakitkan. Disarankan untuk anda ambil air batu dan letak di alat sulit suami anda kemudianya dihantar ke hospital untuk pemeriksaan lanjut.

Penis Tidak Mengeras

Ketika anda hendak mengadakan hubungan seks, penis suami anda begitu susah untuk mengeras. Itu merupakan tanda bahawa suami mengalami penyakit serius yang perlu rawatan doktor. Jangan dibiarkan takut anda minta cerai nanti.

Hindari Air Sejuk

Kepada suami yang suka berendam terlalu lama dalam kolam air yang suhu air sejuk, elok dikurangkan atau ditinggalkan aktiviti itu. Ini disebabkan bahawa untuk memastikan organ yang menghasilkan air mani sentiasa hangat. Bila terlalu sejuk, dikhuatiri air mani boleh mati atau rosak.

Penis Ada ‘Otak’ Sendiri

Apa yang dimaksudkan otak disini adalah jaringan saraf yang memerintahkan agar penis menegang atau sebaliknya. Selalunya anda boleh temui pada waktu pagi dimana penis suami anda tegang ketika bangun tidur.

Bentuk Penis

Bentuk penis yang normal adalah penis yang tidak terlalu bengkok dan boleh tegang lurus ketika terangsang. Apabila penis berbentuk curve seperti pisang, besar kemungkinan suami anda mengalami penyakit.

Anda disarankan untuk melakukan pemanasan sebelum melakukan hubungan seks seperti bermain dikawasan hot spot agar tidak terjadi penis patah dan sebagainya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.