5 Posisi Seks Untuk Mr P Bersize Kecil

lebih-fokus-pada-foreplaySering kali si isteri mengadu tidak mendapat kepuasan ketika beraksi dalam hubungan seks disebabkan saiz penis suami terlalu kecil. Tahukah anda wahai suami bahawa isteri anda mempunyai nafsu serupa gajah dan mahukan kepuasan yang maksimum ketika melakukan hubungan seks. Oleh itu, menjadi kemestian untuk anda perlajari posisi seks agar isteri anda mendapat kepuasan yang tidak boleh dilupakan.

Doggie Style

Ini merupakan posisi terbaik untuk mereka yang mempunyai size penis yang kecil. Pastikan aksi ini dilakukan dengan benar agar memberi kepuasan kepada isteri anda.

Posisi X-rated

Apakah yang dimaksudkan dengan posisi X-Rated? Dalam posisi ini, suami baring dengan kaki terjulur manakala isteri pula menunggangi suami dengan kaki kearah muka suami.

Posisi Kupu-Kupu

Untuk suami yang mempunyai penis kecil, posisi kupu-kupu juga boleh diguna pakai. Apa yang perlu anda lakukan adalah, baringkan isteri kemudian angkat kedua kaki isteri hingga keparas leher anda. Dengan posisi seks ini, menjadi mudah bagi anda untuk meneroka lebih dalam walaupun penis anda kecil.

Posisi Deck Chair

Dalam posisi ini, baringkan isteri anda dan angkat kakinya kemudian letakan didada anda. Ternyata, posisi ini mampu memberi kepuasan kepada isteri anda

Fokus Pada Foreplay

Jangan dilupakan dengan bab foreplay. Oleh itulah anda perlu ketahui bahagian sensitif tubuh wanita. Lebihkan pada bahagian-bahagian tersebut. Ianya membantu isteri anda terangsang lebih cepat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.