9 Bahagian Paling Sensitif Di Tubuh Wanita

9-titik-paling-sensitif-di-tubuh-wanitaAlangkah ruginya para suami yang masih tidak tahu bahagian paling sensitif di tubuh wanita. Andai bahagian-bahagian ini anda dapat terokai dengan jayanya, pasti isteri anda bertambah sayang dan cinta pada anda. Tapi apakah bahagian sensitif yang dimaksudkan?

Bahagian Dalam Peha

Awalkan hubungan intim anda dibahagian ini. Luncurkan tangan anda dengan lembut walaupun permukaan tangan anda kasar. Bermainlah seketika dikawasan ini untuk memberi rangsangan kepada pasangan anda.

Punggung

Ramas dan rabalah punggung isteri anda untuk menaikan lagi api asmara. Susuli dengan tepukan manja dibahagian punggung.

Leher

Kebiasaan suami lupa bahagian ini selepas bercium. Larutkan ciuman anda dibahagian leher. Cium dibahagian leher memberi rasa nikmat pada isteri anda.

Telinga

Beri kucupan manja dan mainkan permainan lidah dibahagian ini. Jangan lupa untuk beri kata-kata nakal untuk menaikan lagi nafsu pasangan anda.

Pinggang

Wanita paling suka ketika bercium, tangan suami bermain dibahagian pinggang. Hal ini memberi ketenangan dan kenikmatan tersendiri pada wanita.

Dada

Jangan lupa bahagian ini. Bahagian dada merupakan bahagian paling wanita suka. Beri sentuhan manja, ramas dengan kelembutan dan ciuman yang menghairahkan.

Kelentit

Andai semuanya sudah diterokai, kini bermulalah bahagian yang paling penting. Mainkan biji kelintit pasangan samada dengan jari ataupun lidah. Ianya mampu memberi wanita rangsangan awal.

2 thoughts on “9 Bahagian Paling Sensitif Di Tubuh Wanita

  1. Pingback: 5 Posisi Seks Untuk Mr P Bersize Kecil | Gaya Hidup

  2. Pingback: 5 Bahagian Sensitif Di Tubuh Lelaki | Gaya Hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.