Kesalahan Malam Pertama

Kesalahan Malam PertamaWahai suami jangan terkejut andai isteri anda takut untuk melalui malam pertama. Kenapa mereka boleh takut? antara sebabnya adalah tiada pendidikan seks yang betul dan menerima cerita-cerita yang menakutkan tentang apa yang akan terjadi pada malam pertama. Oleh itu, pentingnya pendidikan seks dalam sesebuah rumah tangga. Tidak perlu untuk hantar anak pergi kelas seks, cukup sekadar dirumah dengan pemerhatian ibu bapa lebih terjamin.

Tertekan

Disebabkan selalu mendengar cerita yang menakutkan tentang malam pertama dari ibu anda, ianya akan membuatkan ada lebih tertekan. Oleh yang demikian, otot-otot akan mengeras dan punca rasa sakit itu terjadi.

Mengabaikan Foreplay

Kalau ada suami yang tidak sabar-sabar, cakap pada suami anda agar tidak mengabaikan bahagian hot spot tubuh anda. Dengan ini anda akan lebih yakin untuk memulakan hubungan intim buat kali pertama.

Takut Tidak Berdarah

Biasa kita dengar kalau berdarah maknanya masih ada dara. Sebenarnya itu bukan pengukur untuk menentukan samada seseorang itu mempunyai dara ataupun tidak. Ada wanita yang tidak akan keluar dara ketika malam pertama kerana selaput daranya sudah tiada ketika dia melalukan aktiviti lasak.

Tiada Tumpuan

Masa hendak berhubungan intimlah anda fikir yang macam-macam. Fikir pasal nak kencinglah, fikir nak keluarkan suara ke tidak. Ini semua akan membantutkan proses hubungan intim anda. Sekali gus penyebab suami cari isteri lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.