4 Cara Untuk Menarik Perhatian Dari Bekas Kekasih Melalui Facebook

4 Cara Untuk Menarik Perhatian Dari Bekas Kekasih Melalui FacebookSekarang Facebook merupakan tempat kedua untuk bermain, bergurau dan menambah teman. Yang lebih istimewa, dengan Facebook juga boleh bercinta dan terus mendirikan rumah tangga. Facebook juga boleh menemukan kita dengan bekas kekasih yang telah lama terpisah dan tiada khabar berita. Ikuti 4 cara untuk menarik perhatian dari bekas kekasih melalui Facebook. 

1. Memberi Komen
Andai kata bekas kekasih menulis sesuatu di wall Facebooknya, rajinkan diri untuk memberi komen yang bernas dan positif. Like dan share apa yang dikongsi menarik perhatian anda.

2. Ucapkan Kata Sapaan
Selalukan diri untuk menghantar mesej di Facebook. Jangan timbul rasa takut. Jika selalu anda memulakan perhubungan, si Dia akan membalas segala mesej anda dengan rela.

3. Upload Kenangan Lama
Andai masih ada gambar gembira antara anda dengan si dia, upload lah. Dengan perlahan, dia akan mula mengingati anda semula.

4. Mohon Maaf
Andai anda ada melakukan perbuatan yang salah kepadanya, jangan malu untuk meminta maaf. Kalau anda lebih kreatif, buatlah video atau karang ayat puitis sebagai tanda maaf anda.

1 thought on “4 Cara Untuk Menarik Perhatian Dari Bekas Kekasih Melalui Facebook

  1. Pingback: 3 Tanda Bekas Kekasih Inginkan Anda Kembali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.