5 Perkara Yang Membuatkan Anda Semakin Ghairah Untuk Melakukan Hubungan Intim

5 Perkara Yang Membuatkan Anda Semakin Ghairah Untuk Melakukan Hubungan IntimDalam bab hubungan seks, tidak semestinya pasangan kita akan dalam keadaan mood yang baik sepanjang masa. Adakalanya pasangan anda kurang ghairah ketika melakukan hubungan intim. Bagi membangkitkan perasaan ghairah tersebut, lakukan beberapa perkara yang baru agar suasana hubungan seks anda sentiasa nampak fresh seperti baru berkahwin. 

1. Lakukan Urutan
Urutan manja mampu membuatkan perasaan suami anda melayang dan nyaman. Ini boleh menjadi punca anda untuk melakukan hubungan seks. Manjakan pasangan anda dengan sentuhan dan bisikan yang menggoda.

2. Menonton Filem Cinta
Pilih cerita yang mampu membuatkan anda semakin ghairah dengan pasangan anda dan bukan filem yang mematahkan semangat untuk melakukan hubungan intim.

3. Guna Pakaian Dalam Yang Seksi
Laburkan sedikit wang untuk membeli pakaian dalam yang seksi agar mampu membangkitkan rasa ghairah. Sertakan sekali dengan kelakuan seksi dihadapan mereka yang tersayang.

4. Menggodanya
Sebelum bercadang untuk melakukan hubungan seks, goda pasangan anda beberapa hari sebelumnya. Ini bertujuan untuk membangkitkan rasa ghairah anda dan pasangan anda. Pasti hubungan seks yang dilakukan kelak lebih dikenang.

5. Cuba Gaya Baru
Buat sedikit kajian tentang gaya seks yang baru untuk melakukan hubungan intim dengan pasangan. Cuba dengan perlahan-lahan dan jangan terburu-buru agar kemesraan lebih terasa. Nikmati suasana romantik agar anda tidak merasa sakit dan mampu mencapai kepuasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.