6 Perkara Yang Wanita Inginkan Ketika Di Ranjang

6 Perkara Yang Wanita Inginkan Ketika Di RanjangKetika diatas ranjang, wanita timur lebih berhati-hati. Ianya bertujuan untuk menjaga harga diri dan menghormati suami. Adakalanya aktiviti hubungan intim tiada sebarang suara yang dikeluarkan. Demi kepuasan, wanita harus mengutarakan apa yang mereka inginkan ketika berhubungan seks. Untuk lelaki, ketahui apa yang pasangan anda inginkan ketika di atas ranjang. Jangan nak sedap sendiri je. 

1. Hubungan Penuh Semangat
Bukan hanya sekadar kewajiban dalam melayani pasangan, isteri juga inginkan hubungan seks yang penuh dengan semangat. Tidak perlu rasa malu untuk menceritakan apa yang hendak dilakukan. Beritahu pasangan bahagian mana yang hendak ingin disentuh.

2.Ingin Didengarkan
Wanita sememangnya suatu makhluk yang sentiasa ingin didengari, termasukalah dalam urusan di atas ranjang. Adakalanya suami tidak tahu apa yang hendak dilakukan ketika hubungan seks berlaku. Sebaliknya isterilah yang lebih tahu bahagian mana yang mampu mempuaskan pasangan.

3. Menunjukan Kepuasan
Tahukah anda wahai suami, pasangan anda ingin melihat aksi anda ketika ejakulasi. Mereka suka melihat anda rasa geli dan menikmati ejakulasi dan bukannya hanya berlagak biasa. Tunjukan kepuasan anda.

4. Hubungan Seks Yang Penuh Privacy
Laburkan sedikit wang untuk menginap dihotel berdua bersama pasangan anda. Lupakan segala masalah kerja dan rumah. Wanita sangat suka hubungan seks dalam keadaan privacy.

5. Fokus Pada Tubuh
Ada sesetengah lelaki suka melakukan hubungan di atas ranjang sambil menonton filem lucah. Perbuatan ini sangat melukakan hati isteri. Lebih baik berikan fokus pada tubuh pasangan dan jangan ada bahagian tubuh isteri yang anda terlepas pandang.

6. Kalimat Lisan
Ketika di atas ranjang, jangan hanya berdiam sahaja. Luahkan kalimat-kalimat cinta anda untuk menghairahkan lagi pasangan. Hubungan seks tanpa suara membuatkan pasangan terasa jauh dan kosong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.