5 Peraturan Pelik Tentang Seks Di Amerika

5 Peraturan Pelik Tentang Seks Di Amerika Tahukah anda bahawa di Amerika ada peraturan pelik tenteng seks? Ada sesetengah dari peraturan ini mungkin sudah tidak diguna pakai lagi di sana tapi masih tetap diingati. Teruskan bacaan untuk untuk ketahui apakah 5 peraturan pelik tentang seks di Amerika. Kalau belum kahwin, jangan pandai-pandai buat hubungan seks ye.

1. Dilarang Melakukan Seks Dengan Lampu Menyala
Di Virginia, ada peraturan yang melarang pasangan melakukan hubungan seks dengan keadaan lampu menyala.

2. Dilarang Melakukan Seks Di Pasar Raya
Di Newcastle, WY, sebuah pekan kecil disempadan South Dakota selalu mengadakan hubungan seks di pasar raya. Oleh sebab itulah, keluarnya larangan ini.

3. Boleh Melakukan Seks Dengan Haiwan
Di Washington, ada peraturan ( masih dilaksanakan atapun tidak ) yang membolehkan untuk melakukan hubungan seks dengan haiwan yang berat badanya lebih kurang 20kg.

LAGI : 5 Mitos Seks Yang Salah

4. Tidak Boleh Terus Menyerbu Pasangan Yang Melakukan Seks Dalam Kereta
Di Coeur d’Alene, anda tidak dibenar untuk terus menyerbu pasangan yang sedang melakukan hubungan seks di dalam kereta. Ini bagi mengelakan mereka rasa malu. Apa yang biasa pihak polis lakukan adalah, berhenti dibelakang kenderaan pasangan yang sedang ‘sibuk’ itu dan bunyikan HON sebanyak 3 kali. Tunggu 2 minit dan baru boleh jalankan siasatan.

LAGI : 5 Tempat Yang Membuatkan Hubungan Seks Lebih Panas!

5. Hukuman Bagi Wanita Yang Melakukan Seks Dalam Ambulans
Di Tremonton, UT, mereka yang melakukan hubungan seks di dalam Ambulans ketika menuju ke hospital akan dikenakan hukuman ringan. Hukuman itu hanya dikenakan kepada wanita sahaja dan bukannya kepada lelaki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.