5 Perkara Yang Merosakkan Ghairah Seks

5 Perkara Yang Merosakkan Ghairah SeksKehidupan atau ghairah seks mampu menjadi salah satu unsur penting dalam keharmonian rumahtangga. Tetapi tahukah anda ada 5 perkara yang merosakkan ghairah seks anda? Perkara ini mungkin nampak biasa tapi kesannya mampu membuatkan rumahtangga mengalami keretakkan. Oleh itu, ketahui 5 perkara ini sebelum perkara buruk berlaku.

1. Berdengkur
Wanita juga mampu berdengkur dan perkara ini mampu merosakkan ghairah seks. Dari penelitian yang dilakukan pada bulan Mei 2012, wanita kebiasaanya merasa lebih ghairah sekitar pukul 11 malam pada hari sabtu.

2. Menonton Filem Lucah
Walaupun anda sudah dewasa, cuba untuk tidak menonton filem lucah. Aktiviti ini akan merosakkan ghairah seks anda. Akan berlaku perbandingan antara pasangan dengan pelakon filem lucah.

3. Tidak Boleh Jauh Dari Telefon Bimbit
Tidak dinafikan bahawa teknologi sangat penting masa kini. Namun begitu, ada masanya kita kena berjauhan dengan teknologi terutamanya dalam bab melakukan hubungan seks.

4. Tidak Boleh Jauh Dari Facebook
Dari pemerhatian yang dilakukan, wanita yang ketagih menggunakan Facebook, kebiasaanya tidak bahagia dan kurang puas dalam kehidupanya. Jika anda ingin dapat seks yang lebih puas, cuba jauh dari Facebook.

5. Selalu Bersenam
Bersenam sebenarnya sangat bagus untuk kesihatan. Namun begitu, jika dilakukan selalu ianya mampu mengurangkan ghairah seks anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.