4 Ciri Wanita Inginkan Hubungan Intim

4 Ciri Wanita Inginkan Hubungan Intim

ShutterStock.com

Wanita merupakan makhluk pemalu yang jarang sekali meluahkan apa yang terbuku di dalam hati mereka. Banyak keluhan dari suami yang mengatakan bahawa mereka ingin mendengar isteri mereka mengajak melakukan hubungan seks bersama. Namun apa yang berlaku, wanita lebih beranggapan bahawa suamilah yang perlu memulakan pelawaan tersebut terlebih dahulu. Berikut adalah 4 ciri wanita inginkan hubungan intim.

1. Ketika Memegang Lengannya
Ketika berhampiran dengan suami, wanita akan berada dalam keadaan memegang lengannya dan ada sesetengah akan meraba lengan mereka sendiri. Pada ketika inilah ghairah mereka mula datang.

2. Nafas Mula Deras Turun Dan Naik
Nafas akan mula deras bila berdekatan atau ketika sedang bercium. Ini adalah salah satu ciri wanita inginkan hubungan intim dan sudah bersedia untuk ke permainan seterusnya.

3. Selalu Ingin Dekat Dan Bersentuhan
Enggan berjauhan dan sentiasa ingin bersentuhan walaupun dengan hujung jari tangan mahupun kaki. Jika ada ciri dan tanda ini, maknanya hubungan seks sedia dilakukan.

4. Punggung Bergoyang Ketika Bercium
Ketika sedang asyik bercium, punggung akan bergoyang mengikut rentak ciuman. Di sinilah timbul rasa nyaman antara dua pasangan. Dengan itu bererti anda wahai wanita sudah sedia untuk melakukan hubungan intim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.