5 Tanda Pasangan Anda Malas Melakukan Hubungan Seks

5-Tand5 Tanda Pasangan Anda Malas Melakukan Hubungan Seksa-Pasangan-Anda-Malas-Melakukan-Hubungan-SeksSemua orang sedia maklum bahawa hubungan seks adalah sebuah aktiviti yang menyenangkan. Namun disebabkan telah lama mendirikan rumah tangga membuatkan hubungan seks itu menjadi bosan. Perkara ini sepatutnya tidak bagus bila terjadi dalam sesebuah perhubungan kerana dengan hubungan seks, rumahtangga akan menjadi lebih harmoni. Ketahui 5 tanda pasangan anda malas melakukan hubungan seks.

1. Tidur Lebih Cepat
Tanda pertama dan mudah dilihat bila pasangan malas melakukan hubungan seks adalah masuk tidur lebih cepat. Mereka akan tidur awal untuk mengelak dari pelawaan untuk melakukan hubungan seks.

2. Hanya Melakukan Satu Gaya Hubungan Seks
Pasangan anda hanya akan melakukan satu gaya hubungan seks sahaja bila beraksi. Dia tidak mahu mencuba gaya lain kerana sudah tiada kenikmatan bila melakukan hubungan seks.

3. Menolak Melakukan Hubungan Seks
Kini sudah ada pasangan yang terus terang menolak untuk melakukan hubungan seks terutamanya wanita. Ini adalah salah satu tanda pasangan anda malas melakukan hubungan seks paling parah.

4. Ingin Hubungan Seks Cepat Berakhir
Lagi tanda pasangan anda malas melakukan hubungan seks adalah bila melakukanya, dia hendak cepat berakhir. Si dia nampak tidak bersemangat bila melakukan hubungan seks dan sering bertanya bila aktiviti seks itu akan berakhir.

5. Tidak Mahu Telanjang
Hubungan seks tidak semestinya dilakukan dalam keadaan telanjang atau bogel. Tanda pasangan anda malas melakukan hubungan seks adalah tidak mahu membuka baju atau berbogel kerana ingin hubungan seks itu tidak berlangsung lama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.