Foreplay Yang Membuatkan Suami Ketagih

Shutterstock.com

Shutterstock.com

Foreplay adalah salah satu bahagian yang penting dalam hubungan intim. Foreplay atau pemanasan ini akan menjadi salah satu penentu anda akan mendapat malam yang panas ataupun sebaliknya. Kali ini kami kongsikan beberapa idea foreplay yang boleh si isteri cuba untuk membuatkan suami ketagih dengan aksi anda. Teruskan bacaan anda untuk ketahui foreplay yang membuatkan suami ketagih.

  • Suami sangat suka jika anda menggunakan tangan. Ketika anda sedang melakukan aktiviti orak seks, jangan lupa untuk gunakan tangan anda. Sentuh pada bahagian sensitif suami dan lihat suami anda akan menggila.
  • Ketahui bahagian paling sensitif suami anda. Cium pada bahagian sensitifi dia dan pasti dia akan segera bergairah dan sedia untuk ‘menerkam’ anda. Kebiasaannya bahagian sensitifi suami adalah peha dan belakang telinga.

6 Bahagian Tubuh Lelaki Yang Sensitif Untuk Cepat Ghairah

  • Foreplay tidak semestinya dilakukan sebelum hubungan seks. Anda boleh melakukannya beberapa jam sebelum melakukan hubungan seks. Kirimkan beberapa keping gambar seksi anda untuk menaikan gairah pasangan dan pasti si suami ingin cepat pulang.
  • Walaupun si suami tidak pernah mengatakan, namun sebenarnya lelaki sangat suka diikat. Ikat suami anda dan habiskan sepanjang waktu untuk membuatkan pasangan anda itu puas.
  • Beri kejutan pada suami anda dengan foreplay romantik di bilik mandi. Ajak dia untuk mandi bersama. Tunjukkan semua kebolehan anda untuk membangkitkan ghairah si suami di dalam bilik mandi.

5 Bahagian Sensitif Di Tubuh Lelaki

  • Para lelaki sering berbohong bahawa puting tetek mereka tidak berfungsi seperti wanita. Ini sebenarnya bohong. Ianya sama seperti wanita. Berikan kejutan khusus seperti ciuman, jilatan dan gigitan manja pada bahagian puting. Pasti pasangan anda akan mula ‘turn on’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.