5 Masalah Lelaki Dengan Saiz Zakar Yang Besar

5-Masalah-Lelaki-Dengan-Saiz-Zakar-Yang-BesarUkuran saiz zakar seorang lelaki selalu menjadi perkara kontorversi untuk dibahaskan. Ada sesetengahnya setuju untuk lelaki memiliki saiz zakar yang besar dan ada juga yang sebaliknya. Untuk mereka yang memiliki saiz zakar atau penis yang besar, berikut adalah 5 masalah lelaki dengan saiz zakar yang besar.

1. Manfaat Zakar Yang Besar Terbatas
Terus terang dikatakan bahawa zakar yang besar sedap dipandang, tetapi ini tiada hubunga kaitnya dengan kemahiran dalam melakukan hubungan intim. Boleh jadi lelaki yang berzakar besar berasa percaya pada diri dalam bab seks namun tidak bagi pasanganya untuk merasai keintiman tersebut. Sebuah kajian dilakukan di sebuah negara, ramai isteri curang atas sebab suaminya memiliki zakar yang besar.

2. Wanita Ambil Kira Banyak Hal
Zakar adalah salah satu perkara yang diambil kira oleh wanita tetapi bukan satu-satunya. Wanita juga perlukan perhatian dari saiz zakar yang besar. Wanita lebih suka saiz zakar yang sesuai dengan bentuk tubuh seorang lelaki.

3. Harapan Pada Zakar Yang Besar Terlalu Tinggi
Masalah lelaki dengan saiz zakar yang besar adalah wanita terlalu meletakan harapan yang tinggi pada lelaki yang bersaiz zakar besar. Ini boleh terjadi bila mana wanita tidak tahu apa-apa tentang seks dan sudah semestinya hubungan seks itu tidak memuaskan dan mendatangkan rasa kecewa.

4. Seks Bukan Hanya Soal Penetrasi
Dalam hubungan seks, bukan hanya zakar sahaja diperlukan. Seks sebenarnya melibatkan emosi serta keintiman antara dua pasangan.

5. Zakar Besar Menyakitkan Wanita
Banyak kes dilaporkan bahawa wanita tidak boleh menikmati sebuah hubungan seks disebakan saiz zakar pasangan yang besar. Ini hanya akan menyebabkan timbulnya perkara lain seperti curang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.