5 Ciri Fizikal Wanita Yang Terangsang

Ketika melakukan hubungan seks, kebanyakan lelaki sukar untuk mengetahui ciri fizikal wanita yang terangsang. Selalunya para lelaki akan tertanya-tanya adakah pasangan mereka sudah terangsang ataupun belum. Ini kerana wanita yang terangsang tidak hanya dilihat diaspek fizikalnya sahaja, organ dalamannya juga memainkan peranan. Berikut adalah ciri 5 wanita yang terangsang.

 1. Puting Payudara Mengeras
  Salah satu ciri fizikal wanita yang terangsang adalah dengan melihat puting payudaranya yang mengeras.
 2. Vagina Mula Basah
  Wanita yang terangsang juga boleh dilihat pada vaginanya yang mula basah. Alat kelamin wanita akan lebih banyak mengeluarkan cecair yang berfungsi untuk mengeruangkan rasa sakit ketika penis masuk kedalam vagina saat melakukan hubungan seks.
 3. Kelentit Membesar
  Kelentit wanita juga akan membesar ketika sedang terangsang. Jika sebelumnya wanita tersebut diberikan oral seks oleh pasangan, maka kelentit akan lebih terangsang dan membesar.
 4. Lubang Vagina Melebar
  Vagina wanita mempunyai kemampuan yang fleksibal untuk membesar dan mengecil dengan sendirinya. Andai seseorang wanita itu mulai terangsang dan sedia untuk melakukan hubungan seksual, makan lubang vagina akan membesar.
 5. Payudara Mengeras
  Wanita yang telah terangsang juga dapat dilihat dari bentuk payudaranya yang mengeras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.