3 Cara Nakal Pada Perut Dan Pusat Buat Hubungan Intim Lebih Hangat

3 Cara Nakal Pada Perut Dan Pusat Buat Hubungan Intim Lebih HangatJika anda dan pasangan hanya bercinta dengan posisi yang biasa dilakukan sahaja, pasti akan menimbulkan rasa bosan. Anda perlukan lebih banyak dan kepelbagaian untuk menaikan dan membuatkan hubungan intim lebih hangat. Ada banyak perkara yang boleh anda lakukan ketika di ranjang demi kepuasan anda dengan pasangan dan salah satunya adalah dengan bermain pada bahagian perut dan pusat pasangan.

Area ini termasuk dalam bahagian yang sensitif dan mampu membuatkan pasangan anda ghairah jika anda menyentuhnya dengan betul.

  1. Urut Dan Sentuh Dengan Lembut
    Cium pasangan di bibir sambil tangan anda turun ke dada dan perutnya. Berhenti dan mainlah pusat pasangan anda. Goda pasangan dengan menyentuh bahagian peha. Ini akan membuatkan pasangan lebih ‘panas’.
  2. Cium Perut Dan Pusatnya
    Cium bahagian perut dan pusat. Sesekali, jilat untuk memberikan kesan nakal dan membuatkan pasangan lebih ghairah. Sentuh halus bahagian dalam peha seolah-olah anda ingin turun kebawah tapi jangan sentuh kemaluanya lagi. Cara ini membuatkan pasangan anda makin tidak sabar.
  3. Permainan Lidah Dan Tangan
    Mainkan jari anda secara bulatan dibahagian pusatnya. Sentuh lembut bahagian bawah perut dan sesekali goda dengan menjilat hingga bahagian bawah perut.

3 cara ini akan membuatkan pasangan anda semakin tidak sabar untuk memulakan permainan. Anda boleh mencubanya untuk membuatkan hubungan intim anda semakin panas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.