5 Sebab Lelaki Jatuh Cinta Pada Payudara Wanita

5 Sebab Lelaki Jatuh Cinta Pada Payudara WanitaBagi setiap wanita payudara merupakan salah satu aset yang sangat berharga. Ini kerana payudara seorang wanita dikatakan boleh meningkatkan keyakinan diri dan membuatkan seorang wanita itu lebih cantik. Payudara seorang wanita tidak hanya istimewa kepada si pemilik sahaja bahkan ia memberi keistimewaan kepada pasangan juga bahkan lelaki secara terang menyukai payudara pasanganya.

Berbicara tentang payudara wanita, apa yang membuatkan seorang lelaki tertarik, jatuh hati, jadi tidak keharuan pada payudara wanita? Berikut adalah 5 sebab lelaki jatuh cinta pada payudara wanita.

 1. Bentuk dan Tekstur
  Lelaki sangat menyukai payudara wanita kerana payudara wanita memiliki bentuk yang seksi, menarik dan membuat seorang lelaki jadi tidak menentu. Ditambahan pula payudara wanita memiliki tekstur yang menarik perhatian dan berbeza dari bahagian tubuhnya yang lain. Selain itu, payudara yang menonjol lagi seksi akan membuatkan seorang lelaki jatuh cinta padanya.
 2. Sentuhannya Lembut
  Alasan kedua kenapa para lelaki suka dan jatuh hati pada payudara adalah kerana payudara wanita memiliki permukaan kulit yang lembut. Ketika pasangan menyentuh payudara anda, ia akan membuatkan pasangan anda lebih ghairah.
 3. Panjang Umur
  Beberapa pemerhatian menyatakan bahwa menyentuh dan memandang payudara pasangan setiap hari setidak-tidaknya 15 saat akan membuatkan lelaki lebih tenang dan panjang umur. Bukan itu sahaja, berpelukan dengan pasangan dan bersentuhan terus dengan payudara akan membuatkan pasangan anda lebih sihat.
 4. Titik Sensitif Wanita
  Payudara adalah salah satu bahagian tubuh wanita yang paling sensitif selain organ intimnya. Lelaki sangat suka untuk bermain dengan payudara wanita ketika melakukan hubungan intim.
 5. Puting Yang Besar
  Kebiasaannya puting payudara lelaki lebih kecil jika dibandingkan dengan puting payudara wanita. Disebabkan inilah lelaki jatuh cinta pada payudara wanita. Payudara yang mengeras ketika melakukan hubungan intim juga membuatkan lelaki tertarik padanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.