Ketahui 3 Tanda Orang Yang Suka Tonton Video Lucah

ketahui-3-tanda-orang-yang-suka-tonton-video-lucahSebuah kajian yang dijalankan membuktikan bahwa lelaki dan wanita yang ketagih menonton video lucah, lemah ketika melakukan hubungan seks bersama pasangan. Bukan itu sahaja, ia juga akan mendorong berlakunya kes jenayah seperti rogol.

Dilampir dari TambahCheese.com, berikut adalah 3 tanda orang yang suka tonton video lucah.

Ketahui Masalah Zakar Cepat Pancut!!

 1. Kurang perhubungan dalam keluarga
  Tanda pertama jika seorang itu gemar menonton video lucah,dia akan lebih suka menyendirikan diri, baik dalam rumah atau pun di tempat kerja. Jika berada di tempat ramai atau lepak, dia akan merasa tidak selesa dan ingin bersendirian dan menikmati filem lucah, biasanya tanda ini kepada individu yang belum berkahwin.
 2. Sukar menjalin cinta dengan orang lain
  Kebanyakan lelaki dan wanita yang tidak ada keinginan untuk bercinta atau mencari kekasih adalah penagih video lucah sebab mereka hanya akan tertarik dengan artis video lucah.

  Ini adalah tindakan pemenuhan nafsu peribadi yang dapat membuat seseorang sulit menerima dan memberi cinta yang sebenarnya pada orang lain.

  Pekara ini juga akan membuat mereka selalu memikirkan sesuatu hal yang tidak masuk akal, seperti melihat, dan memikirkan lawan sejenis penuh dengan seks.

  Pada yang sudah menikah, akan mencetuskan ketidak puasan seks dan akan lebih mengarah kepada perhubungan seperti kecurangan dengan wanita atau lelaki lain.

  Mereka suami atau isteri yang ketagih menonton video lucah tidak akan merasa cukup dengan pasangan yang ada, mereka akan mencari orang lain semata-mata untuk merasakan benda baru.

 3. Kurang minat dengan benda lain
  Maksudnya disini seperti kurang minat bersukan, atau lepak bersama rakan-rakan, ini disebabkan otak mereka akan lebih tertarik dengan segala perkara-perkara yang berbau seks, seperti bercakap mengenai seks hal itu akan membuat mereka lebih gembira.

  Selain itu tanda terakhir boleh dilihat dari pemakaian atau percakapan yang kurang sopan, seperti terlalu mendedahkan aurat dan tidak malu bercakap hal-hal yang lucah di depan ramai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.