4 Sebab Kenapa Kondom Berperisa Diperlukan Ketika Hubungan Seks

4 Sebab Kenapa Kondom Berperisa Diperlukan Ketika Hubungan SeksKondom merupakan alat perancang keluarga yang paling mudah dan sering digunakan ramai pasangan suami isteri di atas muka bumi ini. Selain mudah didapatkan, pemakainya juga tidak begitu rumit. Namun, masih ada pasangan yang tidak suka memakai kondom ketika melakukan hubungan seks. Ada yang memberi alasan bahawa kurang kenikmatan ketika hubungan seks. Seiring dengan kemajuan teknologi, kondom juga tidak dihasilkan dengan pelbagai rasa bagi menaikkan lagi ghairah ketika hubungan seks. Teruskan bacaan untuk ketahui sebab kenapa kondom berbperisa diperlukan ketika hubungan seks.

1. Aroma
Aroma yang dihasilkan kondom mampu meningkatkan mood anda dan pasangan ketika melakukan seks. Malam anda akan lebih romantik dan menambahkan lagi ghairah anda.

LAGI : 5 Sebab Lelaki Tolak Pemakaian Kondom

2. Pelincir
Walaupun kondom tanpa rasa juga memiliki pelincir, namun pelincir dari kondom dengan rasa dan aroma mampu membuatkan wanita lebih bersemangat ketika melakukan hubungan seks.

3. Oral Seks
Kondom sangat membantu ketika melakukan oral seks. Rasa dan aroma yang dihasilkan akan membuatkan oral seks lebih mudah dan menyenangkan.

LAGI : 3 Cara Memilih Kondom Yang Sesuai

4. Kesan Rasa
Sama seperti aroma, ramai wanita menyukai rasa yang unik dari kondom. Ianya mampu memberi ransangan yang lebih cepat kepada pasangan ketika melakukan hubungan seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.