5 Alasan Lelaki Suka Tonton Filem Lucah Dan Wanita Juga Perlu Tahu

5 Alasan Lelaki Suka Tonton Filem Lucah Dan Wanita Juga Perlu TahuZaman sekarang, untuk menonton filem lucah sangatlah senang. Di internet, dengan hanya beberapa klik sahaja filem atau video lucah boleh ditonton sehingga habis. Ada sesetengah lelaki yang mempunyai hobi yang pelik iaitu dengan menonton filem lucah. Tetapi tahukah anda wahai wanita, alasan lelaki suka tonton filem lucah? Teruskan bacaan anda untuk ketahui apa alasannya.

1. Lebih Selamat Dari Melakukan Hubungan Seks Dengan Orang Lain
Sesetengah lelaki memiliki ketakutan yang tertentu dalam dunia seks dan juga dalam hubungan seks. Seorang lelaki mempunyai pandangan bahawa menonton filem lucah/video porn mampu memuaskan diri mereka tanpa mendatangkan rasa risau seperti menghamilkan anak orang. Namun jika sudah ketagih ianya mampu mengganggu jiwa si penonton.

LAGI : 8 Sebab Kenapa Hubungan Seks Sebelum Nikah Dilarang

2. Mudah Terangsang Dengan Ransangan Visual
Seorang lelaki biasa mudah untuk berasa ghairah atau terangsang dari deria penglihatan mereka. Lelaki juga suka menonton filem lucah sambil melakukan hubungan seks. Dengan itu, ianya akan menambahkan lagi ransangan kepada lelaki.

LAGI : 5 Pekara Menarik Tentang Penis

3. Sering Berimaginasi Menjadi Pelakon Filem Lucah
Ada sesetengah lelaki merasa sudah puas ketika membayangkan bahawa mereka adalah pelakon dalam filem lucah. Ini juga ada kaitanya dengan fantasi seks yang dimiliki oleh seorang lelaki. Boleh jadi sorang lelaki yang menonton filem lucah kerana memiliki imaginasi yang belum mampu dilakukan di dunia nyata.

LAGI : 6 Perkara Yang Wanita Inginkan Ketika Di Ranjang

4. Kerana Lelaki Seorang Yang Ego
Adakalanya lelaki sangat ego. Bagi sesetengah lelaki, kewujudan filem lucah mampu memenuhi ego mereka. Ego yang macam mana? Lelaki ingin sangat menguasai pasanganya ketika melakukan hubungan seks. Namun ianya tidak mahu dianggap terlalu kasar oleh pasangan. Dengan menonton filem lucah, seorang lelaki memiliki waktu peribadinya dan mampu mendapatkan apa yang diinginkan.

LAGI : 8 Ciri Lelaki Gentleman

5. Lelaki Penuh Dengan Rancangan
Bagi seorang lelaki, dengan menonton filem lucah mampu memberikan petunjuk posisi hubungan seks yang paling sesuai untuk dilakukan. Dengan menonton filem lucah juga memberi cara untuk melakukan posisi seks yang terbaik agar pasangan rasa selesa.

LAGI : 5 Posisi Seks Untuk Cepat Klimaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.