7 Cara Menambat Hati Lelaki Dalam Masa Seminggu

7 Cara Menambat Hati Lelaki Dalam Masa SemingguKetika anda mengenali seorang lelaki, hati anda berdegup kencang. Jangan biarkan perasaan yang luar biasa ini berlalu sahaja. Tambat hati lelaki tersebut dalam masa 7 hari agar lebih dekat dengan anda. Ketahui anda wahai wanita bahawa lelaki bukanlah makhluk yang sukar untuk dipikat hatinya. Dengan sedikit godaan, mampu membuatkan hati seorang lelaki terus terpikat. Ketahui 7 cara menambat hati lelaki dalam masa seminggu dengan meneruskan bacaan anda.

Hari 1.
Buat hubungan mata sekarap yang boleh pada hari ini bagi mendapatkan perhatiannya. Jika si dia sudah terpesona dengan pandangan anda, dan sudah berjaya mencuri sedikit hatinya.

Hari 2.
Ceritakan serba sedikit tentang diri anda wahai wanita. Pastikan apa yang anda ceritakan adalah perkara yang menyenangkan seperti hobi dan apa yang anda suka.

LAGI : 8 Cara Ungkap Cinta Tanpa Kata-Kata

Hari 3.
Buat si dia semakin tertarik dengan anda melalui pesanan ringkas (SMS) ataupun chatting.

Hari 4.
Lihat akaun Facebook atau social media yang digunakan oleh si dia. Lakukan aktiviti ini secara senyap. Lihat bagaimana dia dengan kawannya sekali gus anda boleh tahu apa yang disukainya.

LAGI : 4 Tanda Dia Lelaki Setia

Hari 5.
Ajak dia keluar. Jika bukan untuk keluar makan, anda boleh ke suatu tempat yang anda dan dia suka.

Hari 6.
Selepas seharian keluar bersama, jangan terus hubungi si dia. Biar dia yang terlebih dahulu hubungi anda.

LAGI : 6 Kesalahan Yang Wanita Lakukan Bila Bersama Pasangan

Hari 7.
Selepas seminggu anda dekat dengannya, bila dia mengajak anda keluar lagi ini bermakna untuk mengenali anda dengan lebih dalam lagi.

4 thoughts on “7 Cara Menambat Hati Lelaki Dalam Masa Seminggu

 1. shuhada

  Saya sudah lama sukakan lelaki itu.Tetapi saya tidak dizinkan bercinta oleh kakak bongsu saya.bagaimanakah untuk menyelesaikan masalah saya?

  Reply
 2. qaisara alisha

  Mcm mna pulak klau kita minat lelaki yg ada di laman sosial?? Di wechat facebook dan sebagainya?? Kita kenal lelaki itu sikit sikit then jatuh hati..dan kita beritahu perkara yg sebenar xpi dia x nk sbb katanya x minat bercinta.. so mcm mna nak pikat lelaki ni??

  Reply
 3. yiene nelly

  adakah dgn cara ini ianya berkesan .. sya sdh lama meminati seorng lelaki .. tpy ada pula orng ketiga yng mengacau

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.